Exemple NL
Ingrediënten
Donkere chocolade 41,3 % (suiker, cacaomassa, cacaoboter, watervrij melkvet, emulgator : sojalecithine,natuurlijk vanillearoma), suiker, plantaardige vetten (palm, kopra, palmpit), tarwebloem, magere cacaopoeder (emulgator : sojalecithine), wei (melk), schilfers van gebrande cacaobonen, donkere chocolade uit Ghana 2,4 % (cacaomassa uit Ghana, suiker, cacaoboter, emulgator : sojalecithine, natuurlijk vanillearoma), kokosnoot, volle melkpoeder, invertsuikerstroop, koolzaadolie, eieren van hennen met vrije uitloop, zout, natuurlijk aroma, rijsmiddelen (natriumcarbonaten, difosfaten). Donkere chocolade : cacao 46 % minimum. melkchocolade : cacao 31 % minimum. Donkere chocolade uit Ghana : cacao 70 % minimum. Chocoladevlokken : cacao 40,9 % minimum. Magere cacaopoeder : cacaoboter 10 %.
Voedingsinformatie per 100g
Energïe | 563 Kcal |
---|---|
Vetstoffen | 34,9g (waarvan verzadigde vettens: 21,1) |
Koolhydraten | 55g (waarvan suikers : 42,3g) |
Vezels | 4.9g |
Eiwitten | 4.7g |
Zout | 0,27g |
Allergenen | gluten, eieren, soja, melk. Kan sporen van chaalvruchten bevatten (hazelnoten, amandelen). |